Thema avond 'Respect' - 22 oktober 2018

Op maandag 22 oktober wordt er een interessante 'Respect'- avond georganiseerd in de Nia Domo namens de werkgroep Respectpunt Boekel. Respectpunt Boekel is een platform van Boekelse (sport)verenigingen en scholen (kindcentra en opvang), waarin respect het gezamenlijke thema is. Op de scholen en de opvang worden boostweken gehouden; met items als respect, eerlijkheid, samen, positiviteit, eigenheid, contact en talent. Er vindt doorvertaling plaats naar de aangesloten verenigingen. De thema-avond is bedoeld voor leiders, trainers, leerkrachten, ouders en álle andere belangstellenden uit Boekel en Venhorst.

Werkgroep Respectpunt Boekel nodig u van harte uit om op maandag 22 oktober aanwezig te zijn. De inloop start om 19.30 uur en om 20.00 uur zal het programma starten. U kunt zich hier voor aanmelden door een e-mail te sturen naar respectpuntboekel@gmail.com.

Jubileumfeest! - 6 oktober 2018

Op 6 oktober j.l. was het zover, we zijn met bijna 100 kinderen (!) in twee bussen vertrokken naar Jumpsquare in Veghel. Het was een hele mooie en feestelijke middag. De kinderen hebben zich heerlijk uitgeleefd op de beschikbare trampolines en toestellen. Na 1,5 uur te hebben gesprongen zijn alle kinderen getrakteerd op een frietje met snack. Omdat 35 jaar een behoorlijke mijlpaal is, heeft iedereen als geschenk een badge ontvangen met het nieuwe logo van de vereniging voor op het turnpakje/ turnbroekje. Wij danken alle kinderen voor deze fijne middag (en alle ouders voor het geduld bij het op halen).

Start nieuwe turngroep

Komende donderdag is het zover, dan starten we met een extra turngroep van 17.00 uur tot 18.00 uur. Daarnaast gaan we binnenkort starten met een tumblinggroep voor kinderen van 8 tot 12 jaar en een tumblinggroep voor jongens en meiden vanaf 12 jaar. Ook zal er een extra turngroep op maandag starten en op woensdag een turnles voor 4 en 5 jarigen. Sta je op de wachtlijst? Dan informeren we je zodra de startdata van deze lessen bekend zijn. Heb je interesse in een proefles, meld je dan aan door een mail te sturen naar info@turnverenigingveerkracht.nl

Wachtlijst

Op dit moment hebben we te maken met volle groepen waardoor er een wachtlijst is. Wij zijn daarom volop in overleg met Stichting Binnensport Boekel om te kijken op welke dagen en tijden we extra lessen op kunnen starten voor zowel turnen als tumbling. Heb je interesse om te gaan turnen, springen of wellicht een uurtje extra in de week? Stuur gewoon een mail naar info@turnverenigingveerkracht.nl wij zetten je dan op de wachtlijst en wellicht kun je binnenkort in een van onze nieuwe groepen starten.

Jubileum

Dit jaar bestaat turnvereniging Veerkracht 35 jaar. Dat is een mooi lustrum waar we dit jaar nader bij stil zullen staan. Binnenkort worden de kinderen hierover geïnformeerd. Reserveer zaterdag 6 oktober van 15.00 tot ca. 19.00 uur alvast in uw agenda.

Aansluiting KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie)

Gedurende 35 jaar heeft de club een mooie groei doorgemaakt. Momenteel hebben we ca. 90 leden verdeeld over 7 groepen. Bij het bestuur komt echter steeds vaker de vraag naar meer professionalisering van de lessen en deelname aan toernooien etc. Nu vertrekken er veel leden rond de 12-13 jaar omdat ze weinig uitdaging meer vinden in de aangeboden lessen.Daarom zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden die hiervoor zijn en hebben besloten om onze vereniging aan te sluiten bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie).

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen 2018. Zo'n 70 deelnemers toonden  hun vorderingen van het afgelopen jaar aan ouders, broers, zussen, opa's en oma's en alle andere geïnteresseerden. Kijk op onze clubkampioenschappen pagina voor de uitslag.

Inloopsportspreekuur (in samenwerking met Wolbert Fysio)

Binnensport Boekel heeft een samenwerkingsverband met Wolbert Fysio. Wolbert Fysio ontwikkelde speciaal voor sporters/ sportclubs/ verenigingen de dienst Clubcare. Iedere maandag is er een gratis inloopsportspreekuur in de sporthal o.a. speciaal voor sporters die lid zijn van een binnensportvereniging uit Boekel. Dit spreekuur is van 18:30-19:30 uur in de EHBO-ruimte van de sporthal. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Maak dan gebruik van dit inloopsportspreekuur. Klik hier voor aanmelden en meer info. Ook kun je telefonisch contact opnemen en vragen naar Jelle Bouwmans: 0413-26 48 79.

Met ingang van maandag 2 oktober hebben wij een samenwerkingsverband met Wolbert Fysio!

Wolbert Fysio ontwikkelde speciaal voor sporters/sportclubs/verenigingen de dienst Clubcare.

Iedere maandag is er een gratis inloopsportspreekuur in onze sporthal o.a. speciaal voor sporters die lid zijn van een binnensportvereniging uit Boekel . Dit spreekuur is van 18:30-19:30 uur in de EHBO-ruimte van onze sporthal.

Tractatie bij verjaardagen

Binnen de club is afgesproken om GEEN tractaties meer te doen bij verjaardagen.

Gedragscode en vertrouwenspersoon

Het bestuur van de turnvereniging heeft de gedragscode vastgesteld. Als vertrouwenspersoon is Anke van Haandel (Stg. Binnensport) aangesteld.

Turnvereniging Veerkracht
(Sporthal de Burcht)