Wachtlijst

Op dit moment hebben we te maken met volle groepen waardoor er een wachtlijst is. Heb je interesse om te gaan turnen, springen of wellicht een uurtje extra in de week? Stuur gewoon een mail naar info@turnverenigingveerkracht.nl wij zetten je dan op de wachtlijst en wellicht kun je binnenkort in een van onze groepen starten.

Aansluiting KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie)

Gedurende 35 jaar heeft de club een mooie groei doorgemaakt. Momenteel hebben we ca. 90 leden verdeeld over 7 groepen. Bij het bestuur komt echter steeds vaker de vraag naar meer professionalisering van de lessen en deelname aan toernooien etc. Nu vertrekken er veel leden rond de 12-13 jaar omdat ze weinig uitdaging meer vinden in de aangeboden lessen.Daarom zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden die hiervoor zijn en hebben besloten om onze vereniging aan te sluiten bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie).

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen 2018. Zo'n 70 deelnemers toonden  hun vorderingen van het afgelopen jaar aan ouders, broers, zussen, opa's en oma's en alle andere geïnteresseerden. Kijk op onze clubkampioenschappen pagina voor de uitslag.

Inloopsportspreekuur (in samenwerking met Wolbert Fysio)

Binnensport Boekel heeft een samenwerkingsverband met Wolbert Fysio. Wolbert Fysio ontwikkelde speciaal voor sporters/ sportclubs/ verenigingen de dienst Clubcare. Iedere maandag is er een gratis inloopsportspreekuur in de sporthal o.a. speciaal voor sporters die lid zijn van een binnensportvereniging uit Boekel. Dit spreekuur is van 18:30-19:30 uur in de EHBO-ruimte van de sporthal. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Maak dan gebruik van dit inloopsportspreekuur. Klik hier voor aanmelden en meer info. Ook kun je telefonisch contact opnemen en vragen naar Jelle Bouwmans: 0413-26 48 79.

Met ingang van maandag 2 oktober hebben wij een samenwerkingsverband met Wolbert Fysio!

Wolbert Fysio ontwikkelde speciaal voor sporters/sportclubs/verenigingen de dienst Clubcare.

Iedere maandag is er een gratis inloopsportspreekuur in onze sporthal o.a. speciaal voor sporters die lid zijn van een binnensportvereniging uit Boekel . Dit spreekuur is van 18:30-19:30 uur in de EHBO-ruimte van onze sporthal.

Tractatie bij verjaardagen

Binnen de club is afgesproken om GEEN tractaties meer te doen bij verjaardagen.

Gedragscode en vertrouwenspersoon

Het bestuur van de turnvereniging heeft de gedragscode vastgesteld. Als vertrouwenspersoon is Anke van Haandel (Stg. Binnensport) aangesteld.

Turnvereniging Veerkracht
(Sporthal de Burcht)