Rabo clubsupport

De Rabo clubsupport is weer gestart. Dit is een actie van de Rabobank, waarbij ze een deel van hun winst verdelen over verenigingen. Om kans te maken op een mooi bedrag voor onze turnvereniging hebben we zoveel mogelijk stemmen nodig! Het bedrag willen we besteden aan een Flik-Flak trainer. Met deze trainer kunnen kinderen op een leuke, veilige en speelse manier de flik-flak en de omslag aangeleerd krijgen en oefenen.  Stemmen jullie ook op ons? Alvast bedankt namens alle leden.

De bronafbeelding bekijken

Start seizoen 2019-2020

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Op dit moment hebben we nog enkele plekjes beschikbaar voor de springgroepen, voor turnen is er voor de meeste groepen een wachtlijst, maar we zijn volop bezig om te kijken of we een extra groep kunnen starten, schrijf je dus snel in.

Clubkampioenschappen 2019

Op zaterdag 15 juni was het weer zover!

De deelnemende kinderen werden door de jury beoordeeld op hun prestaties op de onderdelen brug, balk, tumbling, trampoline en de lange mat. Tussen de groepswissels door werd het publiek getrakteerd op een indrukwekkende demonstratie van onze springgroep, die een variatie aan geweldige sprongen toonde. Kijk op onze clubkampioenschappen pagina voor de uitslag.

Aansluiting KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie)

Gedurende 35 jaar heeft de club een mooie groei doorgemaakt. Momenteel hebben we ca. 90 leden verdeeld over 7 groepen. Bij het bestuur komt echter steeds vaker de vraag naar meer professionalisering van de lessen en deelname aan toernooien etc. Nu vertrekken er veel leden rond de 12-13 jaar omdat ze weinig uitdaging meer vinden in de aangeboden lessen.Daarom zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden die hiervoor zijn en hebben besloten om onze vereniging aan te sluiten bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie).

Inloopsportspreekuur (in samenwerking met Wolbert Fysio)

Binnensport Boekel heeft een samenwerkingsverband met Wolbert Fysio. Wolbert Fysio ontwikkelde speciaal voor sporters/ sportclubs/ verenigingen de dienst Clubcare. Iedere maandag is er een gratis inloopsportspreekuur in de sporthal o.a. speciaal voor sporters die lid zijn van een binnensportvereniging uit Boekel. Dit spreekuur is van 18:30-19:30 uur in de EHBO-ruimte van de sporthal. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Maak dan gebruik van dit inloopsportspreekuur. Klik hier voor aanmelden en meer info. Ook kun je telefonisch contact opnemen en vragen naar Jelle Bouwmans: 0413-26 48 79.

Met ingang van maandag 2 oktober hebben wij een samenwerkingsverband met Wolbert Fysio!

Wolbert Fysio ontwikkelde speciaal voor sporters/sportclubs/verenigingen de dienst Clubcare.

Iedere maandag is er een gratis inloopsportspreekuur in onze sporthal o.a. speciaal voor sporters die lid zijn van een binnensportvereniging uit Boekel . Dit spreekuur is van 18:30-19:30 uur in de EHBO-ruimte van onze sporthal.

Tractatie bij verjaardagen

Binnen de club is afgesproken om GEEN tractaties meer te doen bij verjaardagen.

Gedragscode en vertrouwenspersoon

Het bestuur van de turnvereniging heeft de gedragscode vastgesteld. Als vertrouwenspersoon is Anke van Haandel (Stg. Binnensport) aangesteld.

Turnvereniging Veerkracht
(Sporthal de Burcht)