Agenda

Geen lessen (Meivakantie)

Graag informeren wij jullie dat er van 22 april 2024 tot en met 3 mei 2024 geen reguliere lessen zullen plaatsvinden bij Turnvereniging Veerkracht vanwege de meivakantie. Gedurende deze periode zal de vereniging gesloten zijn. Lees meer »

Inschrijving diploma kleuren turnen

Van begin mei 2024 is de inschrijving geopend voor de Clubdag waarop het diploma Kleuren Turnen behaald kan worden. Dit is een uitstekende kans voor alle turners en turnsters om hun vaardigheden te tonen en een volgende stap te zetten in hun turnontwikkeling. Lees meer »

Geen les (Hemelvaartsdag)

Op 9 mei 2024 zullen er geen lessen plaatsvinden in verband met Hemelvaartsdag. De turnvereniging is op deze dag gesloten. Wij wensen jullie een fijne Hemelvaartsdag toe en zien jullie graag weer bij de volgende les. Lees meer »

Geen les (2e Pinksterdag)

Op 20 mei 2024 zullen er geen lessen plaatsvinden bij Turnvereniging Veerkracht in verband met Tweede Pinksterdag. De turnvereniging is op deze dag gesloten. Wij wensen jullie een fijne Tweede Pinksterdag toe en kijken ernaar uit om jullie bij de volgende les te verwelkomen. Lees meer »

Geen lessen (Avond4daagse)

Van 4 juni 2024 tot en met 7 juni 2024 zullen er geen reguliere lessen plaatsvinden bij Turnvereniging Veerkracht in verband met de Avond4daagse. We moedigen onze leden aan om deel te nemen aan dit evenement en gezamenlijk de sportieve uitdaging aan te gaan. Lees meer »

Laatste turnweek

Met het naderen van 17 juni 2024 willen we jullie informeren dat dit de laatste week is waarin turnlessen plaatsvinden van dit seizoen, tot en met 20 juni 2024. Bedankt voor een geweldig seizoen en we kijken uit naar de hervatting van de lessen na de zomervakantie. Lees meer »

Algemene ledenvergadering

Op 18 juni 2024 vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering delen we belangrijke updates over de vereniging en bespreken we plannen voor het komende seizoen. Jullie aanwezigheid en input worden zeer gewaardeerd. Lees meer »

Zomervakantie

Van 8 juli 2024 tot en met 16 augustus 2024 genieten we van de zomervakantie. Gedurende deze periode zijn er geen reguliere turnlessen bij Turnvereniging Veerkracht. We kijken ernaar uit om iedereen weer fris en energiek terug te zien voor het nieuwe turnseizoen. Lees meer »

Agenda

Geen lessen (Meivakantie)

Lees meer »

Inschrijving diploma kleuren turnen

Lees meer »

Geen les (Hemelvaartsdag)

Lees meer »

Laatste Nieuws

Onze nieuwe website staat online!

Geschreven op

Turnvereniging Veerkracht uit Boekel lanceert met trots hun geheel vernieuwde, responsieve website. De nieuwe site, toegankelijk op ieder apparaat, biedt leden en geïnteresseerden een overzichtelijke manier...