Agenda

Zomervakantie

Van 8 juli 2024 tot en met 16 augustus 2024 genieten we van de zomervakantie. Gedurende deze periode zijn er geen reguliere turnlessen bij Turnvereniging Veerkracht. We kijken ernaar uit om iedereen weer fris en energiek terug te zien voor het nieuwe turnseizoen. Lees meer »

Start van het Nieuwe Turnseizoen bij Turnvereniging Veerkracht!

Beste turnliefhebbers, Met veel enthousiasme kondigen we de start van het nieuwe turnseizoen aan bij Turnvereniging Veerkracht! Na een welverdiende zomervakantie staan onze deuren weer wagenwijd open om jullie te verwelkomen voor een seizoen vol beweging, plezier en sport... Lees meer »

Start proeflessen bij Turnvereniging Veerkracht

Van 2 t/m 13 september starten de gratis proeflessen voor nieuwe leden bij Turnvereniging Veerkracht. Dit biedt een uitstekende gelegenheid voor ouders om te kijken of uw kind het turnen leuk vindt. Aanmelden voor de proeflessen Voor het aanvragen van de proeflessen, ga d... Lees meer »

Rabo ClubSupport: Ondersteuning voor Lokale Verenigingen

Beste leden en supporters, Wij zijn verheugd om jullie te informeren over onze deelname aan de Rabo ClubSupport-campagne! Met deze geweldige actie kunnen we samen bijdragen aan de groei en het succes van Turnvereniging Veerkracht. Wat is Rabo ClubSupport? Lees meer »

De Grote Clubactie: Steun Turnvereniging Veerkracht!

Beste leden en supporters, Met trots kondigen we onze deelname aan de Grote Clubactie aan! Deze actie biedt een fantastische mogelijkheid om extra inkomsten te genereren voor Turnvereniging Veerkracht, zodat we onze club nog beter kunnen maken voor al onze leden. Lees meer »

Herfstvakantie: Geen Lessen bij Turnvereniging Veerkracht

De herfstvakantie staat voor de deur! Dit betekent dat er van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober 2024 geen turnlessen zullen plaatsvinden bij Turnvereniging Veerkracht. Tijdens deze week genieten onze trainers en turners van een welverdiende pauze. Lees meer »

Start doelenboekjes van Kleuren Turnen bij Turnvereniging Veerkracht

Bij Turnvereniging Veerkracht maken we gebruik van de doelenboekjes van Kleuren Turnen, een innovatief en effectief systeem om turners te helpen bij hun ontwikkeling en progressie. Dit systeem is ontworpen om zowel de turners als de trainers een duidelijk inzicht te geven... Lees meer »

Kijklessen bij Turnvereniging Veerkracht: Laatste 30 Minuten van de Les

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor de kijklessen bij Turnvereniging Veerkracht! Tijdens deze speciale momenten krijgen jullie de kans om te zien wat de turners allemaal hebben geleerd en hoe ze zich ontwikkelen in hun turnvaardigheden. Wanneer? Lees meer »

Geen Lessen bij Turnvereniging Veerkracht i.v.m. Sinterklaas

In verband met de Sinterklaasviering zullen er op 5 en 6 december geen turnlessen plaatsvinden bij Turnvereniging Veerkracht. We hopen dat iedereen een gezellige en feestelijke dag heeft met familie en vrienden. Lees meer »

Geen Lessen bij Turnvereniging Veerkracht tijdens de Kerstvakantie

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent dat ook wij bij Turnvereniging Veerkracht even pauze nemen om te genieten van de kerstperiode. Daarom zullen er tijdens de kerstvakantie geen turnlessen plaatsvinden. Belangrijke Data Kerstvakantie: Lees meer »

Agenda

Zomervakantie

Lees meer »

Start van het Nieuwe Turnseizoen bij Turnvereniging Veerkracht!

Lees meer »

Start proeflessen bij Turnvereniging Veerkracht

Lees meer »

Laatste Nieuws

Kleuren turndag 2024

Geschreven op

Zaterdag 15 juni was het weer zover; Turnvereniging Veerkracht had haar jaarlijkse kleuren turndag. In totaal hebben ruim 170 kinderen, verdeeld over de kleuren paars, blauw, groen, geel en rood, laten...