Privacyverklaring

Privacyverklaring

Turnvereniging Veerkracht hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Turnvereniging Veerkracht houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Turnvereniging Veerkracht zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van de leden

Persoonsgegevens van leden worden door Turnvereniging Veerkracht verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinde;
  • Communicatie over wedstrijden en activiteiten;
  • Wanneer u een contactformulier invult;
  • Het verzenden van onze nieuwsbrief.

 Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Lidmaatschap van Turnvereniging Veerkracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Turnvereniging Veerkracht de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adres;
  • Postcode;
  • Woonplaats;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • IBAN-Bankrekeningnummer.

Uw persoonsgegevens worden door Turnvereniging Veerkracht opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende tenminste 8 jaar, dit is noodzakelijk om aan al onze wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen.

Verstrekking aan derden

Wij zullen de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Turnvereniging Veerkracht bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Turnvereniging Veerkracht van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • Onze bestuursleden zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Systeemlogboeken

Het is mogelijk dat met het oog op goede werking van producten er in sommige gevallen een logboek wordt bijgehouden. In deze gevallen zullen er gegevens geregistreerd worden die de interactie met de website bijhouden. Dit gebeurt in zogenoemde systeemlogboeken waarin IP-adressen kunnen voorkomen.

Externe links

Soms treft u op onze site een link aan die verwijst naar een externe website. Wanneer u op zo’n link klikt, kan het voorkomen dat u op een andere website terecht komt welke niet in beheer is van Turnvereniging Veerkracht. Deze externe websites kunnen gebruik maken van cookies. Voor bezoek van deze sites gelden de cookie en of privacyverklaring van de betreffende website.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Uitzonderingen

Het is niet mogelijk om persoonsgegevens te verwijderen die we nodig hebben om aan onze wettelijke verplichting te voldoen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Wijzigingen

Turnvereniging Veerkracht heeft het recht om deze privacyverklaring op ieder moment te wijzigen en of aan te vullen. De wijzigingen treden in werking op moment van publiceren van de nieuwe verklaring.

Vragen

Als u naar aanleiding van ze privacyverklaring nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Turnvereniging Veerkracht
info@turnverenigingveerkracht.nl

Agenda

Kijklessen laatste 30 minuten van de les

Lees meer »

Opwerken diploma kleuren turnen

Lees meer »

Geen les 2e Paasdag

Lees meer »

Laatste Nieuws

Onze nieuwe website staat online!

Geschreven op

Turnvereniging Veerkracht uit Boekel lanceert met trots hun geheel vernieuwde, responsieve website. De nieuwe site, toegankelijk op ieder apparaat, biedt leden en geïnteresseerden een overzichtelijke manier...