Sponsor worden

We hopen dat dit artikel je enthousiast maakt over de mogelijkheid om Turnvereniging Veerkracht in Boekel te ondersteunen. Als bloeiende sportgemeenschap zijn we constant op zoek naar partners die ons willen helpen om onze atleten te ondersteunen. Als sponsor van Turnvereniging Veerkracht krijg je de kans om betrokken te zijn bij een lokale sport en je bedrijfsnaam te verbinden met succes en veerkracht.

Over Turnvereniging Veerkracht:
Wij zijn al sinds 1983 een actieve en gezellige turnvereniging in Boekel, waar jong en oud op een leuke manier sportief bezig zijn met turnen.

Waarom Turnvereniging Veerkracht sponsoren?

  1. Lokale Betrokkenheid: Als sponsor van Turnvereniging Veerkracht ben je rechtstreeks betrokken bij de lokale gemeenschap van Boekel.

  2. Zichtbaarheid: Als sponsor krijgt je bedrijf zichtbaarheid op onze evenementen, op onze website en in onze communicatiekanalen. Dit is een uitstekende kans om je merk te promoten en naamsbekendheid te vergroten.

  3. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Door Turnvereniging Veerkracht te sponsoren, toon je je betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je investeert in de gezondheid en het welzijn van de lokale gemeenschap.

Sponsor worden:
Wil je meer weten over de mogelijkheden om Turnvereniging Veerkracht te sponsoren, vul dan onderstaande informatieaanvraag in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


* Deze velden zijn verplicht.

 

Agenda

Kijklessen laatste 30 minuten van de les

Lees meer »

Opwerken diploma kleuren turnen

Lees meer »

Geen les 2e Paasdag

Lees meer »

Laatste Nieuws

Onze nieuwe website staat online!

Geschreven op

Turnvereniging Veerkracht uit Boekel lanceert met trots hun geheel vernieuwde, responsieve website. De nieuwe site, toegankelijk op ieder apparaat, biedt leden en geïnteresseerden een overzichtelijke manier...