Contributie per 4 september 2023

1x per week turnen € 110,00 per sportseizoen
2x per week turnen € 205,00 per sportseizoen

De genoemde bedragen zijn inclusief de (KNGU) bondscontributie

  • De inschrijvingskosten bedragen € 17,50. Hierbij is eenmalig inbegrepen een badge met ons logo.
  • De contributie wordt in twee delen via automatische incasso geïncasseerd. De incasso's vinden plaats in het voor- en in het najaar. LET OP! Bij tussentijdse opzegging wordt geen contributie terugbetaald. Wanneer de contributie nog niet is geïncasseerd blijft deze verschuldigd. Opzeggingen met terugwerkende kracht zijn niet mogelijk. Opzeggingen ná 1 januari gaan in per 1 juli. Opzeggingen ná 1 juli gaan in per 1 januari van het volgende jaar.
  • Vanaf april is het niet meer mogelijk om in te stromen in het lopende sportseizoen. 
    Dit i.v.m. het opwerken naar het diploma turnen.

Stichting Leergeld
Wordt de betaling gedaan door Stichting Leergeld? Geef dit dan ook aan ons door. Stichting Leergeld neemt dan de procedure over en het betalen van de contributie gaat dan rechtstreeks via hen. Voor de aanschaf van sportkleding maakt Stichting Leergeld afspraken met lokale leveranciers en ook deze nota’s gaan rechtstreeks naar Stichting Leergeld. 

U kunt contact leggen met de Stichting Leergeld via de mail: contact@boekel.leergeld.nl, zij zijn telefonisch te bereiken op dinsdag en vrijdag van 09.30 tot 10.00 uur via 06 – 50 97 97 25. Contact via de mail heeft hun voorkeur.

Wij wensen al onze leden veel turnplezier toe!

Met vriendelijke groet, 
Bestuur Veerkracht

KvK 401217924. 
Rekeningnummer: NL 75 RABO 0 1080 47 490

Agenda

Geen lessen (Meivakantie)

Lees meer »

Inschrijving diploma kleuren turnen

Lees meer »

Geen les (Hemelvaartsdag)

Lees meer »

Laatste Nieuws

Onze nieuwe website staat online!

Geschreven op

Turnvereniging Veerkracht uit Boekel lanceert met trots hun geheel vernieuwde, responsieve website. De nieuwe site, toegankelijk op ieder apparaat, biedt leden en geïnteresseerden een overzichtelijke manier...