Rabo ClubSupport: Ondersteuning voor Lokale Verenigingen

Beste leden en supporters,

Wij zijn verheugd om jullie te informeren over onze deelname aan de Rabo ClubSupport-campagne! Met deze geweldige actie kunnen we samen bijdragen aan de groei en het succes van Turnvereniging Veerkracht.

Wat is Rabo ClubSupport?
Rabo ClubSupport is een initiatief van de Rabobank dat lokale verenigingen en stichtingen ondersteunt. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete clubs, en de bank verdeelt vervolgens een deel van haar winst onder de deelnemende verenigingen op basis van het aantal stemmen dat ze ontvangen. Dit betekent dat elke stem ons helpt om een deel van de beschikbare fondsen te ontvangen, waarmee we onze activiteiten en faciliteiten verder kunnen verbeteren.

Waarom Stemmen voor Turnvereniging Veerkracht?
Bij Turnvereniging Veerkracht zetten we ons in voor een gezonde en sportieve leefstijl voor jong en oud. Met de steun van Rabo ClubSupport willen we:

  • Nieuwe toestellen aanschaffen: Investeren in moderne en veilige turntoestellen voor al onze leden.
  • Opleidingen voor trainers: Onze trainers blijven ontwikkelen door middel van cursussen en workshops, zodat zij de best mogelijke begeleiding kunnen bieden.
  • Clubactiviteiten organiseren: Leuke en verbindende evenementen organiseren om de clubgeest te versterken en nieuwe leden te verwelkomen.

Hoe Kun Je Ons Helpen?
Als je lid bent van de Rabobank, kun je je stem uitbrengen op Turnvereniging Veerkracht. Dit doe je door in te loggen in de Rabobank-app of op de Rabobank-website en naar het onderdeel Rabo ClubSupport te gaan. Elke stem is waardevol en brengt ons dichter bij onze doelen.

Belangrijke Data

  • Stemperiode: De stemperiode loopt van 4 september tot 26 september. Zorg dat je je stem op tijd uitbrengt!
  • Bekendmaking Resultaten: De resultaten van de stemming worden bekendgemaakt op 15 oktober. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de uitslag.

Meer Informatie
Voor meer details over Rabo ClubSupport en hoe je kunt stemmen, bezoek de Rabobank website.

Samen kunnen we van Turnvereniging Veerkracht een nog sterkere en vitalere club maken. Alvast bedankt voor jullie steun!

Met sportieve groet,
Het Team van Turnvereniging Veerkracht

Naar het overzicht

Delen

Agenda

Zomervakantie

Lees meer »

Start van het Nieuwe Turnseizoen bij Turnvereniging Veerkracht!

Lees meer »

Start proeflessen bij Turnvereniging Veerkracht

Lees meer »

Laatste Nieuws

Kleuren turndag 2024

Geschreven op

Zaterdag 15 juni was het weer zover; Turnvereniging Veerkracht had haar jaarlijkse kleuren turndag. In totaal hebben ruim 170 kinderen, verdeeld over de kleuren paars, blauw, groen, geel en rood, laten...