Diploma kleuren turnen.

Aan het einde van ieder turnseizoen houden wij bij Turnvereniging Veerkracht een Diploma turndag!

Deze dag staat vooral in het teken van plezier maken en aan familie en vrienden laten zien wat onze leden allemaal hebben geleerd.

Het hele seizoen heb de leden in hun eigen kleur oefeningen geoefend die ze deze dag op hun eigen kleurmoment mogen laten zien.
Per kleur zijn er lesdoelen bepaald en deze worden door een jury getoetst tijdens deze Diploma Turndag. Dan wordt bepaald of zij het lesdoel:

- nog niet beheerst;
- of met hulpverlenen kan;
- of zelfstandig uit kan voeren;
- of zelfstandig en goed gecontroleerd uit kan voeren;
- of zelfstandig, goed en zelfs mooi kan uitvoeren.

Een jury beoordeeld op bovenstaande punten en op de diploma’s wordt per element (lesdoel) aangegeven op welke manier het kind het lesdoel beheerst. Ieder kind krijg een prachtige medaille en een mooi diploma mee naar huis.

Om op deze manier de ontwikkeling in kaart brengen is helder voor de kinderen, voor de ouders en voor de train(st)ers. Het is een positieve stimulering om het bij de volgende Diploma Turndag weer wat beter te doen en zijn/haar ontwikkeling te tonen!

Lijkt turnen jou ook leuk en zou je graag willen zien wat we allemaal doen? Kom langs tijdens de diploma dag!

Agenda

Geen lessen (Sinterklaas)

Lees meer »

Geen lessen (kerstvakantie)

Lees meer »

Start proeflessen

Lees meer »

Laatste Nieuws

Onze nieuwe website staat online!

Geschreven op

Turnvereniging Veerkracht uit Boekel lanceert met trots hun geheel vernieuwde, responsieve website. De nieuwe site, toegankelijk op ieder apparaat, biedt leden en geïnteresseerden een overzichtelijke manier...