Uitslagen Clubkampioenschappen 2018

Op zaterdag 16 juni jl. werden de jaarlijkse clubkampioenschappen van turnvereniging Veerkracht gehouden. De deelnemende kinderen werden door de jury beoordeeld op hun prestaties op de onderdelen ringen, balk, tumbling en de brug. Tussen de groepswissels door werd het publiek getrakteerd op een indrukwekkende demonstratie van onze springgroep, die een variatie aan geweldige sprongen toonde.

Ondanks dat de zenuwen bij sommige kinderen toch wel wat zichtbaar waren, hebben ze allemaal weer heel goed hun best gedaan om een mooi resultaat neer te zetten. Onder luid applaus hebben ze allemaal een prijs in ontvangst mogen nemen.

Hieronder de uitslagen van de nummers één, twee en drie per groep:

Groep 1 Donderdag 16.00u: 1. Saar Hartjes 2. Marit Janssen 3. Eviënne Mikkers

Groep 2 Dinsdag       17.00u: 1. Tess v. Zeeland 2. Anne v. Moorsel 3. Ann v/d Tillaart

Groep 3 Donderdag 17.00u: 1 Maud v/d Linden 2. Lotte v. Lieshout 3. Lila Verkuijlen

Groep 4 Dinsdag       18:00u: 1. Cindy Thijssen 2. Vera v/d Tillaart 3. Bibi v. Kessel

Groep 5 Donderdag 18.00u: 1. Resie Vos 2. Silke Donkers 3. Nicole v/d Tilaart

De winnaar van de wisselbeker en dus clubkampioen van 2018 is geworden Resie Vos.

De turners en turnsters van de dinsdaggroep van 16.00 zijn nog maar net begonnen met turnen en hebben daarom 2 van de 4 onderdelen laten zien, erg knap.

Allemaal hartelijk gefeliciteerd met deze resultaten en bedankt voor jullie deelname.

Turnvereniging Veerkracht
(Sporthal de Burcht)